СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски СОУ Васил Левски

За събития преди 1-ви май 2012 година, моля посетете стария уебсайт
Добавено на: 25-5-2015

Отпразнувахме 24-ти май

СОУ „Васил Левски“ се включи в празничното шествие по повод най-българския празник, 24-ти май. В представителния блок участваха: директорът Розалина Русенова, заместник-директорът Иван Ковачев, учители, изявени ученици и ученици от начален етап, членове на Ученическия съвет, знаменната група на учи ... Прочети ощеДобавено на: 23-5-2015

Училищното настоятелство с плакет за успешен мандат

Училищното настоятелство на СОУ „Васил Левски“ завърши успешен мандат. Това бе отчетено на събрание, което се проведе в четвъртък, 21-ви май.
Директорът на СОУ „Васил Левски“ Розалина Русенова връчи благодарствен адрес и плакет на Училищното настоятелство за инициативност и активна роля в уч ... Прочети ощеДобавено на: 22-5-2015

СОУ "Васил Левски" - с най-много награди от РИО на МОНТържествена церемонията по повод 24-ти май за връчване на отличия на заслужили учители и ученици организира и тази година РИО на МОН - Ловеч. Тя се състоя в Художествената галерия на областния град на 21-ви май .

От СОУ „Вас ... Прочети ощеДобавено на: 18-5-2015

Включихме се в "Да изчистим България заедно"

Ученици от СОУ "Васил Левски", гр. Троян се включиха в националната инициатива "Да изчистим България заедно". На 16 май ( неделя) те почистиха стадиона на града и зоните около него. Така станаха единствените представители на Троян, отбелязани на картата на "Да изчистим България заедно".
... Прочети ощеДобавено на: 17-5-2015

Състезание по математика за четвъртокласници- 17.05.2015

Уважаеми ученици и родители,
в секцията "Прием", "Прием в 5 клас" са публикувани задачите от провелото се днес състезание по математика за ученици от четвърти клас.
Успех на всички явили се! ... Прочети още