Християна Христова – кандидат за председател на Ученическия съвет

Казвам се Християна Христова и съм в 9а клас.

Искам да направя училището ползотворно и интересно, като разнообразним обстановката и осъществим полезни за учениците и обществото инициативи.

Главните идеи, които държа да се наложат, са:

  • повече извънкласни дейности;
  • допълнителни часове по важни теми, на които в училище не ни учат като бизнес, личностно и кариерно развитие, зависимости и някои здравни теми.

Други точки от моя план са свързани с благотворителност и организация за разделно събиране на отпадъците.

Държа много на желанията на учениците и именно по тази причина ще пусна анкети, свързани с различни въпроси, по които ще действам.

Ще се постарая заедно с останалите членове на УС да организираме различни развлечения за учениците през цялата учебна година.

Това са основните ми идеи. Ще се радвам да чуя и вашите. Целия ми план можете да намерите във Фейсбук страницата на училището.

https://www.facebook.com/SU.Vasil.Levski.Troyan/posts/pfbid031ZopSwigL4GnBAmoihoh9K9ca1VMmpMBEiEbfPoSrMx65wkz9vQDQ9fQ9kv91Dj4l?__cft__[0]=AZXTEhn9_e4NSk0wrUPeZY1ahPbGiKZ1-2lAPxkzHqAleU3lxOv3JzyTrOXIHg1gGoLPgyfMZUaXtG_wfr0qB1_LZ80vNY7ntb6AVYkxvsRfylX8AtbfQkIfAIUQ5I8kJXt-eRfKVr1kAitrHOVf1_aytCOcgrSC5KKS647SlZDx0Iz56GcZHy3Lk8T1ABnAP45-8bUpB-XMTbGGh4-bjvTe&__tn__=%2CO%2CP-y-R