Бронзови медалисти в конкурс за екокод „Влез в зеления кръг. Бъдещето е в нашите ръце“

На 24-ти февруари станаха ясни резултатите от конкурс за екокод „Влез в зеления кръг. Бъдещето е в нашите ръце“, в който участваха учениците от СУ „Васил Левски“ – гр. Троян. Конкурсът е част от инициативата „Екоучилища“ на Девин ЕАД.

От тази година училището се бори за приза „син флаг“, който се присъжда на учебни учреждения за екологично насочено обучение и развитие. По този повод наши ученици от всички възрастови групи взимат участие в различни екоинициативи.

В изработването на екокод активно участваха учениците от 9а клас. Едни от тях са част от Екокомитета и Ученическия съвет при СУ „Васил Левски“ – Троян.

А видеото стана реалност благодарение на преподавателите по природни науки г-жа Магда Латинска и г-жа Ренета Бакарова и на г-н Свилен Димитров – преподавател по ИТ.

Изгледайте видеото тука:

https://www.youtube.com/watch?v=x-aBVkFHm1Q

Благодарим на Девин ЕАД за предоставената възможност, подкрепа и висока оценка!

За повече информация можете да посетите сайта на vedri.bg:

https://vedri.bg/bronzoviyat-medal-pecheli-ekokod-t-na-su-vasil-levski-gr-troyan/?utm_source=sfmc&utm_term=&utm_content=73068&utm_id=c16d66b3-0065-440c-83c8-5cea309b744d&sfmc_activityid=f2e3722d-2581-44c3-a7df-12d60eb5452d&utm_medium=email