Връчване на наградите на победителите от проведените конкурси

По утвърдена традиция и тази година във връзка с патронния празник на нашето училище бяха проведени множество конкурси. Награждаването на победителите се състоя днес (28.02.2023 г.) от 17:30 ч. в STEM центъра на училището. Присъстваха наградените участници, гости, учители и ръководството на училището.

Тази година за първи път по инициатива на ученическия съвет в надпреварата бяха включени и желаещите да участват родители, които имаха възможност да напишат есе на тема „Дела трябват, а не думи“ в памет на Апостола.

Тук приза получи Пламена Миндевска, следвана от Мария Михова и Стефка Кавръкова.

Победителка в конкурса за изработване на плакат на тема „Защитени видове в НП „Централен Балкан““ е ученичката от 6 клас Рая Маринова с подгласничка Виктория Пенчева.

В конкурса за Български език и литература в категория седми клас победител стана Ивайло, следван от Ивелин Добрев и Ема Спасова. В категория десети клас първото място грабна Ирена Цветкова, следвана от Димитър и Габриела Якова.

В конкурса за рисунка на тема „Моето училище празнува“ първото място беше присъдено на Виктория Костова, следвана от Виктория Спасова и Андрея Андреева, които си поделиха второто място, следвани и от две трети места – на Цветелина Иванова и Николай Маринчевски.

В конкурса за рисунка на тема „По стъпките на Апостола“ първо място спечели Виктория Костова, следвана от Васил Марковски и Димитър Нанков.

Отличените участници бяха зарадвани с грамоти и подаръци.

На наградените – честито!

Васил Марковски и Любомир Райков

Клуб „Медии“