Бъдещи първокласници на гости в СУ „В. Левски“

От 13 до 21 февруари 2024г. децата от четвъртите групи в пет детски градини на територията на Община Троян – бъдещи първокласници – посетиха нашето училище. Пътуването с училищния автобус беше истинска емоция за малчуганите. С интерес и вълнение те седнаха на чиновете в една от класните стаи на начален етап, където ги посрещнаха Атанаска Максимова и Велина Тодорова. Бъдещите първокласници научиха интересни факти за живота и делото на Апостола, включиха се в подготвените от учениците от 4. клас забавни игри с Blue Bot, показаха знания и умения. Децата от подготвителните групи поздравиха четвъртокласниците и своите бъдещи госпожи с песни и стихове за Васил Левски, а след това заедно разгледаха училището, посетиха СТЕМ-центъра, кабинетите по химия и биология, физкултурния салон.

Децата от ДГ „Незабравка“, с.Орешак, група „Чуден свят“, бяха подготвили песни и стихове за Апостола. Те поднесоха венец пред барелефа на Васил Левски.

ДГ „Здравец“, ПГ “Слънчице”

Малчуганите от ДГ „Синчец“, група „Звънче“, поздравиха четвъртокласниците с песен за Васил Левски и поднесоха подарък – лазерно гравирана картина с лика и фраза на Апостола, изработена от VASI-wood ART.

ДГ „Осми март“, група „Слънчо“

ДГ „Буковец“

И домакините на събитието – учениците от 4Б клас и група за ЦОУД – 1А и 4Б клас