Различно, интересно и запомнящо се завършване на учебната година за второкласниците г-жа Пенка Неофитова

Едно вълнуващо завършване на учебната година имаха учениците от 2. “а“ клас с класен ръководител г-жа Пенка Неофитова.

Прекрасен празник, изпълнен с много забавни игри, веселие и усмивки.

Първата спирка от нашето приключение беше на местността „Гъбата“, където ни посрещнаха служители на ДГС гр. Троян. Инж. Станислава Багарова беше подготвила много интересни игри, чрез които малките ученици научиха повече за гората, растенията, животните, как да се избегне замърсяването на природата. Влязоха в ролята на малки изследователи и изпълняваха различни образователни игри. Всички деца си направиха картички за спомен с природни материали.

Следващата част от горското ни приключение се проведе в зелената класна стая на лесопарк „Турлата“, където ни очакваха родителите на децата и инж. Милко Станчев – директор на ДГС в гр. Троян.

Там децата получиха своите удостоверения за завършен втори клас, направиха си пикник, а накрая се насладиха на забавленията в лесопарка, изградени от служителите на инж. Станчев. Благодарност отправяме към ДГС – гр. Троян и по-специално на инж. Станчев за неговата отдаденост и грижа за децата, за изградените съоръжения. Специални благодарности и за инж. Багарова за интересните и запомнящи се игри и желанието и децата да обичат природата като нея!