Честит Рожден Ден!


Честит Рожден Ден на Марио Йотов от бившите възпитаници на СОУ СОУ \"Васил Левски\" випуск 74 (класът на г-жа Дочева). С пожелание за много здраве, щастие и късмет!

Честит юбилей!


Помощник-директорът г-н Иван Ковачев отпразнува прекрасен юбилей. Поздравяваме го сърдечно и му желаем не само здраве и пълно лично щастие, но и много красота в живота да открива навсякъде и все по-неуморно да променя околния свят към по-добро!

Честита новата учебна година!


Да запазим от този ден
вълненията на първокласника,
очакванията на петокласника,
надеждите на гимназиста,
мечтите на зрелостника,
душевността и всеопрощението на учителя!

Приемете този пъстър букет с пожелание за цветни мечти и слънчеви делници!
Успешна и ползотворна година!

Таня Ичева

Честито!


Нашето училище се слави не само с красиви млади учителки, но и с не по-малко прекрасни млади \"баби\", в чието число за втори път отскоро е г-жа Тинка Бойнова. Да е благословен малкият Никола, да расте здрав, красив и силен, да радва всички!

Честит юбилеен рожден ден!


14 март - г-жа Милка Йончева, математик с душа на поет, изпълни житейски юбилей. Най-сърдечни поздравления от малки и големи и пожелание за здраве и щастие, любов и вдъхновение за всички радости в живота! И да помни - две плюс две по житейските пътища винаги може да даде една приятно неочаквана величина.

Честит рожден ден!


За щедрото сърце, за нестандартния блестящ ум, за това, че мислиш за всички и че болееш за училището повече от всеки друг, че не забравяш ничий празник и че без теб не можем - бъди жива и здрава, бъди щастлива и благословена с най-хубавите неща, които предлага този свят! Нека се сбъднат най-ярките ти мечти, за да осъществиш предначертаното! Честит рожден ден, Снежана Мичева!

Честит рожден ден, Галя!


Днес нашата колежка Галя Лалева празнува своя рожден ден! Пожелаваме здраве, радост и успехи във всички житейски пътища! Наздраве!

Честит имен ден!


Поздрави за  Таня Василкова и Таня Лингорска, които са именнички на 12 януари. Здраве, радост в душите, любов и светлина да пръскат с пълни шепи!